YRITYSLAINAT: uusia malleja ja toimijoita

Markkinoille on ilmaantunut runsaasti erilaisia yritysten “vaihtoehtoisrahoittajia”. Tämä on mahtava juttu, olkoonkin että keskeinen syy tähän on pankkien nihkeys tehdä erästä varsinaista työtään eli rahoittaa yrityksiä.

Olemme hakeneet omille lähiyhtiöillemme tai olleet auttamassa muita yrityksiä monta kertaa lainarahan keräämisessä. Olemme havainneet, että vaikka sähköpostiin tulviikin kaikenlaisia tarjouksia, on aika vaikeaa tehdä objektiivista vertailua eri rahoittajien tuotteista. Tai ylipäänsä edes tunnistaa keitä palveluntarjoajia markkinoilla oikein onkaan.

Koska asia on näin, päätimme perustaa tämän pikku sivuston. www.yrityslainaportaali.com . Sen tarkoituksena on toimia mahdollisimman ajantasaisena luettelona palveluntarjoajista. Sekä lyhyesti tarkastella lainanhakijan kannalta olennaisimpia vaihetoehtoislainoittajien piirteitä. Olennaisimpina asioina tarkastelemme korkotasoa, vakuusvaatimuksia ja lainanhakuprosessin kestoa.

Lainamarkkinoilla toimii myös runsaasti vanhoja pikavippiyhtiöitä, jotka tyypillisesti lainoittavat muutaman tuhannen euron kokoisia lainoja hyvin korkealla korolla. Tällä sivustolla emme tarkastele näitä, vaan olemme keskittyneet vain suomalaisia yhtiöitä lainoittaviin vaihtoehtoisrahoittajiin, jotka antavat yli 10.000 euron suuruisia lainoja.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>