Yrityksesikin kaipaa lahjontaa

Anna lahja yrityksellesi

Nordic Export Partners ja bgator ovat lanseeranneet käytännönläheiset ja edulliset vientipaketit suomalaisille yrittäjille. Vientipakettimme ovat tarkoitettuja ulkomaankauppaa aloittaville ja vahvistaville yrityksille, jotka haluavat päästä suoraan asiakkaan iholle pohjoismaissa.

Omatoimisesti et uudelle markkinalle näin halvalla pääse!

Omatoimisesti et uudelle markkinalle näin halvalla pääse!

Market Feedback – meneekö tuotteeni kaupaksi pohjoismaissa

Market Feedback -paketti taas on suunniteltu yritykselle, joka haluaa tutkia miten oma tuote soveltuu vientiin ja miten sitä mahdollisesti pitäisi parantaa myynnin varmistamiseksi. Palvelun ideana on, että haastattelemme puolestasi asiakkaat ja keräämme palautteen markkinoilta yrityksesi tuotteesta. Tämän pohjalta voimme yhdessä tehdä oikean markkinoilletulostrategian ja muokata tuotteesi markkinoille sopivaksi. Pakettiin kuuluu myös markkinointimateriaalin käännöstyö.

Market Test – suoraan ruotsalaisen asiakkaan luokse kauppaa tekemään

Market Test -paketti on tarkoitettu yritykselle, joka jo tuntee markkinoita ja tietää että omalle tuotteelle tai palvelulle löytyy markkinoilta kysyntää. Tarkoituksena onkin saattaa yritys suoraan neuvottelupöytään ruotsalaisten asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa kauppaa tekemään. Tämän lisäksi muokkaamme yritysesitteen ruotsalaiseen muotoon ja ruotsiksi.

Edustaja – olemme edustajasi Ruotsissa

Kolmas pakettimme on tarkoitettu yritykselle, jolla on jo pientä myyntiä Ruotsissa mutta ei ruotsinkielistä edustajaa (jos koulun ruotsintunnit ovat päässeet organisaatiossa unohtumaan), jolloin uusasiakashankinta ja kasvu eivät ole lähteneet nousuun toivotulla tavalla. Toimimme puolestasi yrityksesi kontaktipisteenä markkinoilla ruotsiksi ja ruotsalaisittain – välittäen tarjouspyynnöt sinulle ja olemalla ensimmäinen kontaktipinta asiakkaan suuntaan.

Kolme edellä mainittua pakettia olemme suunnitelleet asiakaspalautteen pohjalta – ja tarkoituksena olisi kattaa juuri ne toimet mitä vientiä aloittava yritys tarvitsee ja mistä sille on eniten hyötyä. Konsulteille epätavalliseen tapaan hinnat ja palvelun tarkka sisältö on myös selvästi esillä. Muihin tarjoamiimme palveluihin voit tutustua yritystemme kotisivuilta ja älä epäröi ottaa yhteyttä jos haluat lisätietoja.

Eli summattuna, nyt olisi hyvä paikka antaa yritykselle joululahja ensivuodeksi!

Tämän tekstin ovat kirjoittaneet:

Antti Vuori – on Nordic Export Partnersin toinen omistaja ja omaa pitkän kokemuksen suomalaisten pk-yrityksten kansainvälistymisestä Pohjoismaihin. Antti asuu vakituisesti Ruotsissa tuntee erityisen hyvin paikalliset markkinat ja liiketoimintakulttuurin. Nordic Export Partners (www.nexpa.se) on erikoistunut suomalaisten pk-yritysten vientitoiminnan käytännönläheiseen kehittämiseen ja omaa vuosien kokemuksen kansainvälisten markkinoiden avaamisesta Pohjoismaissa.

Antti Heikkilä – Bgator Oy:n toimitusjohtaja DI, eMBA Antti Heikkilä on työskennellyt 13 vuotta suomalaisia yrityksiä Euroopassa verkottaen ja kv-hankkeita rakentaen. Bgator (www.bgator.com) on kansainvälistämisen asiantuntija, jonka ominta alaa on vaativa high tech- ja tiedekeskusmarkkina Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Lähi-idässä. Bgator on erikoistunut kansainväliseen rahoituksenhankintaan ja onkin hankkinut asiakkailleen n. 30M€ eri lähteistä, kuten EU, Tekes ja ELY-keskus.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>