BiiSafe: Huikea start-up esineiden internetiin

Kumppaniyrityksemme BiiSafe on päässyt kiinni nousevaan markkinaan - arkipäiväiseen esineiden internettiin.

He ovat tuoneet markkinoille alykkään avaimenperän - BiiSafe Buddyn. Se on matalavirtaisella BlueTooth 4:llä älypuhelimeen liittyvä avaimenperä, joka tarjoaa seuraavat edut:

  • avaimenperän avulla voit hakea kadonneen puhelimen

    buddy bot

    Ei pääse enää retro-robottikaan karkuun, kun Buddy on kytketty siihen!

  • puhelimella voit hakea kadonneen avaimen, lompakon tai muun esineen, johon Buddy on kiinnitetty
  • voit käyttää sitä "paniikkinappina" esimerkiksi pientoimistossa, lenkillä, autossa jne
  • voit sopia lasten kanssa, että esimerkiksi kotiin tai kaverille saapuessaan he painavat Buddyn nappia, jolloin Buddyn piiriin kytketyt henkilöt - vanhemmat siis tässä tapauksessa - saavat kuittauksen ja karttatiedon, että "täällä ollaan"
  • jne, jne

Olemme itse koekäyttäneet Buddya kovasti. Yksi hienoimpia asioita Buddyssa on, että karttaan jää jälki, missä yhteys Buddyn ja siihen liittyvän puhelimen välillä on katkennut. Jo useampi unohtunut avain ja lompakko on löytynyt koekäyttämme aikana!

Tuoreena aluevaltauksena BiiSafe on sopinut yhteistyöstä useiden vartiointiliikkeiden kanssa. Liikkeet käyttävät Buddya sekä omien työntekijöidensä turvanappina että omien asiakkaidensa hälytysvälineenä.

BiiSafe on hyvä esimerkki born global -start-upista. Tuotteen myynti alkoi elokuussa ja jo nyt 93% tuotteista menee vientiin. BiiSafe on tehnyt jakeluyhteistyösopimuksia myös Yhdysvaltoihin, joista tiedotetaan lähipäivinä. Arvostettu Red Dot Award myönnettiin BiiSafelle erinomaisesta tuotesuunnittelusta.

bgator on sparrannut ja auttanut BiiSafea kansainvälisen go-to-market -suunnitelman teossa ja toteutuksessa.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>